Alexia Căruțașu, start perfect la Galatasaray! Românca a impresionat după primele meciuri

1 săptămână in urmă 14

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Vedeta naționalei de volei feminin și-a trecut în cont 19 puncte la meciul cu Aydin, în a doua etapă de campionat, fiind cea mai bună marcatoarea pentru Galatasaray. Turcii au lăudat-o pe Căruțașu pe site-ul oficial:

Alexia Căruțașu, start perfect la Galatasaray

"După ce au cedat primul set, fetele noastre s-au mobilizat și au fost din ce în ce mai eficiente. Alexia Ioana Căruțașu a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 19 puncte. După ea urmează Anthi (17 puncte), Sude (14 puncte) respectiv Sasa Planinsec și Fatma, cu câte șase puncte", notează Galatasaray.

Galerie Foto

În prima etapă din campionat, Galatasaray a cedat în partida cu Ankara PTT, scor 1-3. Alexia Căruțașu se află din vara acestui an la Galatasaray, echipă care a transferat-o de la Sistem9 Yeșilyurt Istanbul, gruparea alături de care a cucerit Challenge Cup.

Alexia Căruțașu, marea speranță a voleiului românesc

Alexia Căruțașu se află din 2019 în Turcia. Românca a impresionat la Campionatul Mondial U18, iar turcii au convins-o să lase România pentru a merge la Istanbul.  A fost transferată în primă fază de Vakifbank Istanbul și ulterior trimisă sub formă de împrumut la Sistem9 Yeșilyurt. Acum, Alexia Căruțașu face pasul spre Galatasaray. 

Anul trecut, Federația Română de Volei a desemnat-o pe Alexia Căruțașu cea mai valoroasă voleibalistă a țării. Este cea mai tânără sportivă din istorie care a obținut acest titlu.

Etichete: galatasaray , volei feminin , alexia căruțașu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă