Alexandru Tudor a uitat că este angajat la FCSB. Conflict de interese! Ce a făcut fostul arbitru | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Alexandru Tudor, angajat la formația FCSB deținută de Gigi Becali, a ținut pe aplicația Zoom un curs arbitrilor de la AMFB la finalul acestei săptămâni. Partea proastă e că există un conflict de interese.

Cunoscutul om de fotbal a fost invitat la sesiunea online de Radu Iulian, cel care conduce departamentul fluierașilor la instituția din Capitală. Alexandru Tudor este simpatizat de tineri arbitri bucureșteni.

De altfel, fostul ecuson FIFA a fost în urmă cu câțiva ani și șeful Comisiei de Arbitri din cadrul AMFB, dar atunci nu era remunerat de niciun club de fotbal. Acum este angajat la FCSB, iar echipa a doua este angrenată în Liga 3, iar mulți dintre cei prezenți la curs sunt posibili oficiali ai partidelor echipei din Berceni.

Fostul arbitru Alexandru Tudor a uitat că este angajat la FCSB. A ținut prelegeri tinerilor fluierași de la AMFB-ul condus de Marian Lumînare 

Mulți dintre conducători au aflat de această întrunire și nu le-a picat bine ședința de pe Zoom. „Nu este normal să iei bani de la un club, apoi să instruiești arbitri tineri. Dă-ți demisia de la FCSB și ocupă-te de arbitri”, discutau ieri anumiți conducători la Casa Fotbalului.

Alexandru Tudor a ajuns în 2019 la gruparea patronată de Gigi Becali și a luat o primă decizie bizară la FCSB. Fostul arbitru internațional l-a convins pe finanțator să interzică televizoarele în camere.

„Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt numai pentru odihnă”, a dezvăluit Gigi Becali.

„Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club.  Mai întâi la Dumnezeu și mai apoi la club. Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în față la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine”, a declarat Gigi Becali la jumătatea lui 2019.

The post Alexandru Tudor a uitat că este angajat la FCSB. Conflict de interese! Ce a făcut fostul arbitru | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă