Alexandru Socol, lider al protestatarilor #Rezist, a murit subit, la 33 de ani. Tânărul s-ar fi sinucis

2 luni in urmă 74

Alexandru Socol (33 de ani) a devenit cunoscut în timpul protestelor din anii 2017 – 2019, fiind unul dintre organizatori. El a realizat mii de fotografii de la protestele masive ale societății civile. Potrivit România TV, tânărul s-ar fi sinucis, surse apropiate acestuia sugerând că el ar fi suferit de depresie

Pagina #Corupția Ucide a organizat un eveniment în cadrul căruia cei care l-au cunoscut pe Alexandru Socol îi pot aduce un omagiu în Piața Victoriei, locul marilor proteste la care a participat.

Citeşte şi Incendiu Piatra Neamț. Primele dispute politice: Rareș Bogdan acuză PSD: „CORUPȚIA UCIDE!”

”În Piața Victoriei ne-am cunoscut, în Piața Victoriei ne luăm rămas bun… Aducem lumină în memoria lui Alexandru Socol, coleg și prieten care a trăit pentru noi toți mai mult decât i-a fost în putere să trăiască pentru el. Suntem mai buni prin tine, chiar dacă mulți nu știm încă asta sau am aflat prea târziu. Drum lin către pace, înțelegere și dreptate. Către toate cele bune în care ai crezut cu toată ființa și pe care nu ai încetat o clipă să le cauți oriunde te-a purtat viața. În locuri și în oameni din România, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o vorbă bună, o încurajare, mereu cu aparatul de fotografiat pregătit să surprindă momente ce au devenit istorie.

Mereu cu speranța în deșteptarea românului. Rămânem veșnic îndatorați. Avem rugămintea să fie respectate atât regulile scrise, impuse de pandemie și starea de alertă, cât și cele nescrise, care țin de respect, discreție, decență și bun-simț. Mulțumim!”, se arată în anunțul #Corupția Ucide.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă