Alexandru Sassu s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani în urma unui infarct

1 lună in urmă 16

Politicianul Alexandru Sassu s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. A făcut infarct pe patul de spital, unde era internat de mai multe luni din cauza unor probleme medicale. 

În iunie 2007, Alexandru Sassu a fost validat de camerele reunite ale parlamentului pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație și Director General (interimar) și apoi începând cu data de 2 septembrie 2007, a fost confirmat oficial în funcția de Președinte – Director General al companiei publice de televiziune, SRTV (Televiziunea Română), fapt care s-a lovit de nemulțumirea lui Traian Băsescu, președintele României de la acea vreme. După ce a plecat din funcția de Președinte – Director General al SRTV, Alexandru Sassu a condus mai multe companii private de media și s-a remarcat ca analist politic.

Doliu în lumea presei! Horia Alexandrescu a murit la vârsta de 74 de ani

Alexandru Sassu a participat activ la Revoluția din Decembrie 1989, fiind unul dintre liderii Baricadei și al grupului care a ocupat în 22 Decembrie sediul CC al PCR.

A murit Ion Dobran, ultimul pilot de vânătoare supravietuițor al celui de-Al Doilea Război Mondial. Avea 102 ani!

Politicianul român Alexandru Sassu a fost vicelider și apoi lider al grupului parlamentar PD din Camera Deputaților până în anul 2003. Ca urmare a deciziei conducerii PD de a trece la o orientare politică de dreapta, Sassu a părăsit PD împreună cu Bogdan Niculescu-Duvăz și a aderat la Partidul Social Democrat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă