Alexandru Răuță vede „partea plină a paharului” după ce Dinamo a fost învinsă de UTA Arad: „Îmi dă speranțe meciul de azi!”

3 săptămâni in urmă 28

Dinamo a fost învinsă de UTA Arad, 0-1, în etapa 2 din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Alexandru Răuță, mijlocașul lui Dinamo, a punctat lucrurile pozitive pe care le-a făcut echipa roș-albă.

Alexandru Răuță (28 de ani) a fost transferat de Dinamo, liber de contract, în vara lui 2019, de la FC Voluntari. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația din Capitală.

Dinamo se află pe locul 8 din play-out, cu 15 puncte.

Alexandru Răuță vede „partea plină a paharului” după ce Dinamo a fost învinsă de UTA Arad

Mijlocașul „câinilor” a remarcat evoluția bună a portarului Kongshavn și susține că Dinamo a prestat un joc, în ciuda faptului că nu a obținut niciun punct din meciul cu UTA Arad.

„Ne dă siguranță Kongshavn, suntem toți o echipă, nu dăm vina unul pe altul. Îmi dă speranțe meciul de azi, noi am avut 3-4 ocazii mari, dar n-am dat gol și am ratat un penalty.

UTA a avut jumătate de ocazie și a dat gol. Se pare că și când jucăm bine, nu putem câștiga. Trec etapele, nu adunăm puncte și situația devine grea. Avem un lot bun, nu merităm să fim pe locul pe care suntem”, a declarat Alexandru Răuță, la finalul meciului cu UTA.

Dusan Uhrin, laude pentru jucătorii lui Dinamo

Antrenorul ceh a fost mulțumit de jocul lui Dinamo, care a avut ocazii mari în duelul de marți, ratând și un penalty, în prima repriză.

„Am jucat bine, dar n-am avut noroc și n-am înscris. Am făcut aproape totul din ce puteam. Trebuie să fim mai buni și să marcăm goluri. Voi încerca să dau totul, nu mai am niciun sentiment pentru Gaz Metan. Nu știu când va reveni Eșanu, o să vedem. Nu asta a fost problema. Avem nevoie de jucători care să poată oferi maxim timp de 90 de minute”, a spus Dusan Uhrin.

The post Alexandru Răuță vede „partea plină a paharului” după ce Dinamo a fost învinsă de UTA Arad: „Îmi dă speranțe meciul de azi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă