Alexandru Pelici, regrete mari după ce Mioveni a fost eliminată de Rapid, în Cupa României: „Ne doream mult asta!”

1 lună in urmă 52

Alexandru Pelici are regrete mari după eliminarea din Cupa României. Deși nou-promovata din Mioveni trage tare să evite retrogradarea, antrenorul își dorea un parcurs cât mai lung în a doua competiție europeană.

La final, Pelici a fost fair-play și l-a felicitat pe prietenul Mihai Iosif pentru calificarea în optimile Cupei.

Alexandru Pelici, fair-play după eliminarea din Cupa României: „Le urmă succes rapidiștilor, l-am felicitat pe Mihai Iosif!”

CS Mioveni traversează o perioadă grea și are un program greu în continuare, dar Pelici nu se teme că ar putea fi îndepărtat.

„Rezultatele sunt cele care țin un antrenor, dar în acest moment suntem în Liga 1. Ne doream mult să mergem mai departe în Cupa României. Îmi felicit jucătorii, din păcate atât am putut. Dacă acum câțiva ani am scos Steaua tot la penalty-uri, tot la poarta asta, acum pierdut. Suntem dezamăgiți, dar ne-am ridicat la nivelul acestei competiții. Nu cu mult timp în urmă am ajuns în finală cu Hermannstadt, din Liga 2. Le urăm succes rapidiștilor, l-am felicitat pe Mihai Iosif, m-am bucurat să-l revăd, nouă ne rămâne campionatul”, a spus Alexandru Pelici.

Tehnicianul Mioveniului este deja cu gândul la partida cu Farul și la marele derby cu FC Argeș: „Va urma un meci foarte dificil, apoi vine derby-ul acestui județ, vor fi orgolii și fiecare își va dori să câștige”.

The post Alexandru Pelici, regrete mari după ce Mioveni a fost eliminată de Rapid, în Cupa României: „Ne doream mult asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă