Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a vaccinat în această dimineață la Circul Metropolitan: "Fără vaccin nu se poate să mergem mai departe”

2 săptămâni in urmă 1

De Monica Palade.
Publicat: 23.03.2021, 12:13.
Actualizat: 23.03.2021, 12:13

Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a prezentat marți dimineața la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan București.

Galerie (4)

Alexandru Negruță, un veteran de război în vârstă de 99 de ani, s-a vaccinat în această dimineață la Circul Metropolitan: "Fără vaccin nu se poate să mergem mai departe”

Facebook

Pensionarul crede cu tărie că vaccinarea este singura soluție pentru a scăpa de pandemie și îi încurajează pe toți să îi urmeze exemplul.

Veteran din Al Doilea Război Mondial

„Toți să vină. E necesar. Fără vaccin nu se poate să mergem mai departe”, a declarat bătrânul.

Alexandru Negruță a fost învățător între anii 1940 și 1941, apoi și-a făcut datoria față de țară în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un bătrân de 105 ani din Gherla s-a vaccinat anti-Covid

Un bătrân de 105 ani din Gherla, cea mai vârstnică persoană din municipiu, s-a vaccinat luni cu serul anti-Covid. ”Ce să simt, o pişcătură”, a spus bătrânul Iosif, după ce a primit vaccinul.

Iosif Rusu, fost profesor, a venit la centrul de vaccinare însoțit de nepot. Acesta l-a adus cu mașina și l-a ajutat să se înregistreze. Bătrânul i-a spus medicului din centrul de vaccinare că nu are boli cronice și nici nu este alergic la ceva anume.

La cei 105 ani ai săi, Iosif Rusu este cea mai vârstnică persoană din Gherla.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă