Alexandru Nazare: „Finanţarea pentru loturile 2, 3 şi 4 din Autostrada Sibiu-Piteşti este pregătită”

1 lună in urmă 20

Alexandru NazareAlexandru Nazare

Alexandru Nazare - ministrul Finanţelor a anunțat că finanţarea pentru loturile 2, 3 şi 4 din Autostrada Sibiu-Piteşti este pregătită, în cazul în care se va semna anul acesta pentru plata avansurilor şi chiar pentru începerea lucrărilor.

LUNI, 05 APRILIE 2021, 23:13

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Sunt absolut de acord că din punct de vedere al infrastructurii mai avem foarte multe lucruri de făcut. Sunt proiecte de suflet când vorbim despre infrastructură rutieră, feroviară. Dar hai să ne uităm şi totuşi la ce s-a întâmplat! Anul trecut a fost demarată execuţia la Sibiu-Piteşti, la loturile 1 şi 5. Se lucrează, se lucrează accelerat şi se lucrează chiar înaintea programului pe lotul de lângă Sibiu. Celălalt lot şi el a fost semnat. Încep lucrările acolo. Noi avem pregătită finanţarea inclusiv pentru alte loturi la Sibiu-Piteşti în cazul în care se vor semna anul ăsta pentru plata avansurilor şi chiar pentru începerea lucrărilor", a declarat Alexandru Nazare luni seara.

„Să ştiţi că din punctul meu de vedere, într-adevăr, acest sector e prioritar, pentru că din 160 de proiecte semnificative de peste 100 de milioane de lei 130 sunt la Ministerul Transporturilor. Deci, rolul Ministerului Transporturilor este extrem de important. Ca atare, tot ce a însemnat Hotărâri de Guvern, ordonanţe, tot ce au trimis colegii de la Transporturi au fost imediat aprobat la noi în Finanţe, tocmai pentru a mări ritmul aprobărilor. Înţeleg, şi ministrul Transporturilor are toată asistenţa din partea mea", a adăugat şeful de la Finanţe, potrivit AGERPRES.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă