Alexandru Mitriță, gol senzațional în Arabia Saudită, după o cursă de la mijlocul terenului! Reacția de milioane a comentatorului partidei | VIDEO

2 luni in urmă 1

Alexandru Mitriță se descurcă tot mai bine în Arabia Saudită. Internaționalul român a reușit o fază senzațională în duelul Al Wehda. A driblat trei adversari și a marcat după o cursă de 50 de metri. Comentatorul a fost extaziat de faza superbă izbutită de internaționalul român.

Alexandru Mitriță a ieșit la rampă într-un moment foarte delicat pentru echipa. A intrat pe teren în minutul 69, când tabela arată 2-2. Internaționalul român a marcat golul prin care Al Ahli a preluat avantajul pe tabela de marcat. Jucătorul român a luat o minge de la mijlocul terenului, a trecut printre doi adversari, a mai driblat unul în apropierea careului și a marcat un șut bine plasat.

Cursa splendidă a fost lăudată de comentatorul confruntării. Golul lui Mitriță din minutul 91 nu a fost ultimul. Al Somah a marcat și el și a stabilit scorul final. Al Ahli a câștigat cu 4-2 și a urcat pe primul loc. Echipa lui Mitriță are un punct mai mult decât Al Shabab și două peste Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Alexandru Mitriță a reușit 4 goluri și a semnat 4 pase decisive în cele 18 partide pentru Al Ahli.

د90+1' هدف لـ الاهلي! ⚽#ميتريتا يضيف الثالث#الوحدة 2 : 3 #الاهلي
#الوحده_الاهلي
🎥 — شاهد الهدف! 👇 pic.twitter.com/pmvcY6aTo8

— القنوات الرياضية السعودية (@riyadiyatv) February 5, 2021

The post Alexandru Mitriță, gol senzațional în Arabia Saudită, după o cursă de la mijlocul terenului! Reacția de milioane a comentatorului partidei | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă