Alexandru Mățan, eroul României U21 din meciul cu Ungaria U21, prima reacție după victoria de la Budapesta. „Dacă pierdeam, eram cei mai fraieri!”

2 săptămâni in urmă 1

Alexandru Mățan, marcatorul primului gol al României U21 din meciul câștigat de „tricolorii” mici cu Ungaria U21, scor 2-1, a oferit o primaă reacție după reușita de la Budapesta.

Alexandru Mățan a înscris primul gol al reprezentativei de tineret din meciul cu Ungaria U21, iar fotbalistul vândut de Gică Hagi în SUA e în extaz.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Alexandru Mățan, prima reacție după victoria României U21 cu Ungaria U21

Mijlocașul s-a declarat încântat de reușita „tricolorilor mici” din duelul cu Ungaria U21, iar acesta susține că fotbaliștii lui Adi Mutu ar fi fost „cei mai fraieri” dacă nu luau cele trei puncte puse în joc.

„Dacă pierdeam acest meci, eram cei mai fraieri. Mă bucur că am câștigat, este o victorie importantă și meritată”, a spus Alexandru Mățan pentru TVR 1.

Grupele de la EURO 2021:

Grupa A: Ungaria, Germania, România, Țările de Jos (Olanda); Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia; Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca; Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia.

Faza grupelor de la Campionatul European 2021 se joacă în perioada 24 – 31 martie, iar etapa eliminatorie, în perioada 31 mai – 6 iunie, fază la care participă ocupantele primelor două locuri în fiecare grupă.

Echipa națională a României U21 este la a doua participare consecutivă la un turneu final, iar la ediția precedentă care a avut loc în Italia, în 2019, „tricolorii” care erau condusi de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale, atunci când au fost eliminați de Germania.

Pentru echipa națională antrenată de Adi Mutu urmează duelul cu Germania U21, marți, 30 martie, ora 19.00, în etapa a 3-a din Grupa A de la EURO 2021, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe TVR 1.

The post Alexandru Mățan, eroul României U21 din meciul cu Ungaria U21, prima reacție după victoria de la Budapesta. „Dacă pierdeam, eram cei mai fraieri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă