Alexandru Kocsis, după ce a îndepărtat perdelele care secretizau zona votului la Congres: „Sunt presiuni fantastice pentru a se controla votul”

3 săptămâni in urmă 19

Alexandru Kocsis Alexandru Kocsis

Deputatul PNL Alexandru Kocsis, unul dintre protagoniștii incidentelor de la Romexpo unde s-au rupt perdelele care secretizau zona votului, a spus că sunt presini fantastice pentru a se controla votul.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 12:00

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Avem foarte multe semnale de la colegii din țară că se pune o presiune fantastică pe ei pentru a le controla votul. 

Am avut mesaje că se cere fotografierea buletinului de vot ș,i ca să fie sigur că nu se trimite votul cu Florin Cîțu către toți delegații, au cerut foto cu ID. Am cerut desecretizarea votului, că în spatele perdelei nu te poate vedea nimeni ce faci.

Nu faci poze, nu există acest concept. Nu există perdea în alte țări, numai la noi.

Au fost îndepărtate perdelele de dimineață, însă le-au pus la loc, parcă au avut perdele de rezervă, imediat le-au pus la loc, incredibil cât de repede s-au mobilizat”, a spus Alexandru Kocsis, la Realitatea PLUS.

„Mâine se alege biroul consecutiv. Dacă se alege Ludovic Orban, va fi format din echipa pe care a format-o.

Dacă dați un vot Orban, va fi președinte în continuare, va reface coaliția, că el a purtat negocieri. Cu Florin Cîțu nu avem nicio certitudine. Dacă pică la moțiunea de cenzură, își va da demisia după două săptămâni? Cine îl votează dă un vot în orb, că nimeni nu știe cât va rezista”, a spus deputatul PNL.

Ziua DECISIVĂ în PNL: Ludovic Orban și Florin Cîțu, față în față - Cine va fi președintele partidului | Calcule exclusive

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă