Alexandru Ioniță și-a reziliat contractului cu CFR Cluj și are toate șansele să ajungă la Rapid. „Are ușile deschise! Îl așteptăm”

1 lună in urmă 22

Alexandru Ioniță și-a reziliat contractului cu CFR Cluj și are toate șansele să ajungă la Rapid. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani mai are câteva săptămâni de ispășit din suspendarea dictată în cazul vitaminelor și mineralelor interzise și este nerăbdător să revină pe teren.

Fostul rapidist a strâns doar 40 de partide pentru CFR Cluj, unde a reușit trei goluri, și nu face partide din planurile echipei antrenate de Dan Petrescu.

Playsport anunță că există șanse reale ca mijlocașul să se întoarcă la formația de sub podul Grant, în următoarele zile.

Alexandru Ioniță, aproape de a semna cu Rapid

În așteptarea lui Hatem Ben Arfa, suporterii rapidiști ar putea să îl primească în schimb pe Alexandru Ioniță. Fotbalistul este liber de contract și a declarat în numeroase rânduri că și-ar dori să ajungă înapoi la clubul său de suflet, Rapid.

Impresarul jucătorului, Marius Niculae, este cel care se ocupă de ultimele detalii ale reveniri lui Alex Ioniță sub comanda lui Mihai Iosif.

Finanțatorul giuleștenilor, Victor Angelescu, a declarat pentru sursa citată, înainte ca fotbalistul să-și rupă înțelegerea cu CFR Cluj, că îl așteaptă pe jucător să semneze, cât mai curând posibil.

„Are ușile deschise. Noi îl vrem și îl așteptăm. Doar să își rezolve situația contractuală cu CFR Cluj”, a transmis Victor Angelescu.

în schimb, Rapidul caută soluții să scape de al doilea Alexandru Ioniță – atacantul. Acesta a intrat în colimatorul conducerii pentru faptul că are un salariu prea mare, iar evoluțiile au fost mult sub așteptări, sezonul trecut.

Sursele ProSport susțin că președintele Daniel Niculae nu mai vrea să îl păstreze pe vârful care a pus umărul la promovarea echipei și i-a propus rezilierea în condiții avantajoase doar pentru club: Ioniță să nu aibă nicio pretenție financiară! Vârful mai are contract un an cu Rapid și i-a transmis lui Nico poziția sa: e dispus să rupă contractul dacă va primi tot contractul.

The post Alexandru Ioniță și-a reziliat contractului cu CFR Cluj și are toate șansele să ajungă la Rapid. „Are ușile deschise! Îl așteptăm” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă