Alexandru Ioniță se bucură că a recunoscut că s-a dopat. „Am cerut clemență!” Câte luni speră să stea suspendat

2 luni in urmă 1

Alexandru Ioniță a vorbit despre perioadă prin care trece după ce a fostt suspendat de ANAD pentru dopaj, iar mijlocașul ofensiv al Astrei Giurgiu se bucură că a recunoscut că s-a dopat pentru că acum poate sta mai puțin timp departe de gazon.

Alexandru Ioniță a dezvăluit cum a ajuns să recunoască faptul că a mers la o clinică pentru a face perfuzii și că a depășit 100 mililitri, atât cât era permis.

Mai mult, mijlocașul împrumutat de CFR Cluj la Astra Giurgiu susține că nu a mai fost plătit din luna august a anului 2020, dar și că a renunțat la a lua bani de la Universitatea Craiova, echipă la care a jucat înainte de Astra.

Alexandru Ioniță se bucură că a recunoscut că s-a dopat

Am recunoscut pentru că riscam patru ani. Cei de la club ne-au spus că de ce am făcut asta și nu am anunțat medicul. Mereu mi-am plătit tratamentul separat pentru că nu au condiții. La Astra nu avem fizioterapeut. M-am gândit că nu am de ce să vorbesc cu doctorul atâta timp cât merg să fac vitamine. E o greșeală, dar nu am fost informat, chiar dacă avem la dispoziție toate informațiile. Nu mi-a trecut prin minte că facem ceva interzis.

Eu l-am sunat pe Dragos Sârbu și l-am rugat să îmi recomande un avocat îi m-a pus în legătură cu domnul Mincu Paul, dar el trebuie să ne apere și pe noi, dar și clubul. Eu din vară ar trebui să mă întorc la CFR. Am vorbit de câteva ori cu domnul Marian Copilu și a fost mereu aproape de mine. 

Am văzut acele articole că mi-a spus că sunt trădător, dar la început a fost cu noi la avocat, a încerca să ne ajute. Au fost multe persoane care m-au sfătuit să merg la domnul Cristi Balaj. Pe 13 ianuarie am fost cu domnul Victor Becali la domnul Balaj și mi-a spus în ce ne băgăm, dar și care este relația clubului cu Mincu Paul și că este normal ca acesta să apere clubul, iar apoi pe noi. Mi-a spus că ori risc patru ani de suspendare, or recunoscut. El mi-a spus că decizia îmi aparține. Am avut noroc că m-am întâlnit cu dânsul înainte de proces, iar a doua zi am mers la proces singur. Am cerut clemență. Peste două zile o să fie un nou termen. Domnul Dani Coman aflase că o să merg la domnul Balaj și m-a sunat, m-a întrebat ce am făcut și i-am spus că nu voiam să risc să fiu suspendat patru ani. Nu am simțit urmă de reproș. Nu s-a pus problema să mă facă trădător, dar și așa nu aș fi putut să îi reproșez ceva. Probabil că Dani s-a supărat că se gândea la Astra, dar trebuie să se gândească și la mine.

Eu tratez această suspendare ca pe o accidentare, dar mă bucur că nu sunt accidentat. Nu am făcut-o cu intenție și cei care au urmărit cazul știu asta. Mai acceptam să punem poze dacă era cu intenție? Consider că merit 6-8 luni de suspendare, adică încă 2-4 luni. Eu cred că o să fie un an, un an și două luni. Nu merit să stau atât”, a spus Alexandru Ioniță pentru GSP.ro.

Alexandru Ioniță: ,,Sunt neplătit din luna august!”

„Sunt neplătit din luna august. Nu sunt obligați să ne plătească pe perioada suspendării. E o regulă, nu au voie să facă asa. Mă descurc, am familia aproape. Avem o legătură foare strânsă. M-a prins într-o situație foarte proastă pentru că eu am renunțat la bani și de la Craiova, iar anul trecut aproape că nici nu am luat bani. La Astra am renunțat la 50% din salariu”, a spus Alexandru Ioniță pentru sursa citată mai sus.

 

The post Alexandru Ioniță se bucură că a recunoscut că s-a dopat. „Am cerut clemență!” Câte luni speră să stea suspendat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă