Alexandru Dedu după înfrângerea cu Kosovo: ”Umilință e prea mult spus, e o înfrângere care doare!”

1 lună in urmă 1

Președintele Alexandru Dedu a asistat duminică seara, în Sala Polivalentă, la umilința suferită de ”naționala” României în fața celei a statului Kosovo, țară care nu este recunoscută de România! Kosovarii au câștigat 30-25, iar România mai are șanse minime de calificare la Euro 2022.

Șeful FRH nu e de acord însă cu cuvântul ”umilință”, vizavi de această înfrângere. "Umilinţă este un cuvânt greu şi e mult spus. E prea mult din punctul meu de vedere. În schimb pot spune că e o nefericire totală. Referitor la naţionalele recent înfiinţate, să nu uităm, Croaţia a devenit independentă în 1995 şi în 1996 a fost campioană olimpică. Adică în zona ex-iugoslavă nu prea poţi să spui că e o naţională nou-înfiinţată. Dacă ne uităm şi la ultimul Campionat Mondial, multe ţări din fosta Iugoslavie au fost acolo. Dar în contextul actual este o înfrângere care doare", a declarat Dedu pentru Agerpres.

”Vom vedea ce putem face să fie bine la final!”

Legat de șansele de calificare la turneul final din 2022, Dedu a adăugat. ”Cum privesc situaţia în momentul de faţă? A trecut, vom vedea ce s-a întâmplat. Antrenorul echipei naţionale m-a sunat de dimineaţă şi mi-a spus că va face o analiză. Şansele de calificare există în continuare şi, neputând da timpul înapoi, vom vedea ce putem face să fie bine la final”.

Deși el e cel care l-a numit pe Rareș Fortuneanu la conducerea tehnică a ”naționalei”, Alexandru Dedu spune că acum Comisia tehnică este cea care va hotărî dacă selecționerul va fi sau nu demis. ”Nu sunt eu în măsură să dau răspunsul acesta acum. Mai ales că este la cald. Dacă se va discuta chestia asta, se va discuta după această campanie de calificare şi în cadrul Comisiei tehnice de seniori", a încheiat Dedu.

Naționala de handbal masculin a suferit cea mai rușinoasă înfrângere din istorie și își ia adio de la Euro!Radu Voina îi cere demisia lui Alexandru Dedu, după umilința „naționalei” cu obscura Kosovo: „Mai jos de atât nu ai unde să ne duci!”

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Câți bani primea, de fapt, Laurette. Informații de ultimă oră, suma este halucinantă!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă