Alexandru Cumpănașu, luat peste picior de Mircea Badea: „Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum”

1 lună in urmă 32

Mircea Badea și Alexandru Cumpănașu au participat marți seara o intervenție în direct la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. Aceștia au avut un schimb de replici dure, după ce pe internet s-a dezlănțuit un adevărat scandal, pornind de la așa zisele discuții indecente de pe rețeaua socială Tik Tok.

Alexandru Cumpănașu, acuzat de instigare la ură și corupere minori

Acuzațiile împotriva fostului candidat la alegerile prezindențiale, Alexandru Cumpănașu, se țin lanț. După ce acțiunile sale de pe rețeaua socială Tik Tok au ajuns să fie aspru criticate de mai multe persoane importante din stat, acesta a primit o nouă acuzație din partea unei tinere.

Adolescenta susține că Alexandru Cumpănașu i-a făcut aluzii deochiate pe vremea când era elevă.
Pentru a aduce lămuriri cu privire la acuzațiile care i se aduc, Alexandru Cumpănașu a fost invitat marți seară la Antena3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Începutul emisiunii a fost unul original, căci Mircea Badea, un umorist fără pereche și-a adaptat extrem de bine dialogul la contextul actual.

„Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum că v-am abordat mai…”, a glumit Badea.
Alexandru Cumpănașu a oferit un răspuns pe măsura întrebării, menționând faptul că acest dialog ar putea fi considerat, de asemenea, compromițător, făcând referire la scandalul în care este implicat.

„Pentru comunitatea LGBT, cred că da. Încă nu mi-am schimbat orientarea sexuală. Dacă întrați pe TokTok și faceți duet cu mine, cu siguranță jurnaliștii vor spune că noi avem o relație și m-am dat la Dumneavoastră” a răspuns acesta râzând și el.

Alexandru Cumpănașu a declarat în cadrul emisiunii „Subiectiv” că acesta și-a făcut cont la recomandarea fiicei sale, care i-a adus la cunoștință existența unui conținut educativ, alternat cu unul abuziv. El a dorit ca prin postările sale să creeze un impact de trezire la realitate, însă a recunoscut că au existatmesaje exagerate în acest sens, motiv pentru care a fost etichetat drept instigator la ură față de sistemul educațional și de tot ce implică acesta: teme, materii, profesori.

Există sau nu o anchetă în desfășurare?

Potrivit ultimelor informații, Alexandru Cumpănașu ar fi fost subiectul unei anchete demarate de Poliție, ca urmare a reclamațiilor făcute de mai multe persoane cu privire la conținutul explicit de pe rețeaua Tik Tok.

În cursul serii de ieri, politicianul a infirmat vehement această informație, subliniind faptul că aceste știri sunt false.

“Va spun în premieră că mă şochează unele ştiri. Am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei şi nu există nicio anchetă pentru că nu există obiectul anchetei. Ştirile date aseară sunt false”, a adăugat Alexandru Cumpănașu.

The post Alexandru Cumpănașu, luat peste picior de Mircea Badea: „Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă