Alexandru Cumpanasu continua manipularile.Sustine ca nu e nicio ancheta in desfasurare pe numele lui

2 luni in urmă 2

Alexandru Cumpanasu a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca a luat legatura cu Purtatorul de Cuvant al Politiei Capitalei care i-a comunicat ca nu exista nici o comunicare catre presa privind vreo verificare in ceea ce il priveste.

"Minciuna ordinara marca DIGI - Antena 3: NU ESTE REAL CA SE FACE VREO VERIFICARE SAU EXISTA DOSAR PENAL IN CE MA PRIVESTE CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA MEA EDUCATIVA DE PE TIKTOK‼️", a scris Cumpanasu.

De asemenea, acesta a mentionat ca va cere verificarea activitatii sala pe TikTok si ca a depus plangere impotriva deputatului PNL Pavel Popescu si a jurnalistilor Oana Zamfir si Sorin Rosca Stanescu.

Politia Capitalei si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 s-au autosesizat si fac verificari in cazul postarilor si discutiilor lui Alexandru Cumpanasu pe reteaua sociala chinezeasca TikTok. Ar putea fi vorba despre diverse infractiu, precum coruperea minorilor.

Potrivit G4Media, politistii verifica daca activitatea lui Cumpanasu se incadreaza in printre faptele prevazute de Codul Penal. Cumpanasu, fost candidat la prezidentiale a purtat mai multe discutii cu aluzii sexuale pe platforma TikTok.

Astfel, unei minore i-a spus "tu ai un par frumos, esti o fata destul de dezvoltata", iar in alte discutii a vorbit despre "dotarile" sale naturale.

Contul prin care Cumpanasu incurajeaza ura fata de scoala, minister si profesori se numeste "profu.online" si a ajuns sa fie urmarit de peste 500.000 de copii din Romania. Totodata, cu sustinerea acestuia, minorele danseaza intr-un mod necorespunzator si transmit prin videoclipuri mesaje dusmanoase cadrelor didactice.

"Profu online" se filmeaza pe bancheta din spate a masinii in timp ce face interventii pline de vulgaritati, videoclipuri care atrag peste o suta de mii de aprecieri. Intr-un videoclip de 100.000 de aprecieri, Cumpanasu sustinea afirmatii exagerate conform carora organizatiile internationale au interzis utilizarea telefonului la scoala online, iar in alt videoclip de 121.000 de aprecieri spune ca o profesoara care da teste scurte elevilor este obisnuita "cu maxim 15 minute".

CITESTE SI: "Spovedania" deocheata a lui Cumpanasu in fata a jumatate de milion de elevi. Cum raspandeste "profu" discursul urii impotriva scolii, pe TikTok


Citeste mai multe despre cumpanasu tik tok

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă