Alexandru Crețu se felicită că a ales Universitatea Craiova: "Nu mă așteptam, m-a lăsat fără cuvinte!"

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Sepsi, luni, 20:30, Digi Sport 1

Alexandru Crețu se felicită că a ales Universitatea Craiova: "Nu mă așteptam, m-a lăsat fără cuvinte!"

Mijlocașul pare că s-a integrat în echipa lui Laurențiu Reghecampf, în ciuda faptului că nu a fost până acum integralist în vreo partidă. În ultimele patru jocuri de campionat, Crețu a strâns între 30 și 70 de minute pe teren, iar antrenorul spune că internaționalul român mai are nevoie de timp, având în vedere că a avut o pauză de aproximativ două săptămâni înainte să semneze cu formația din Bănie.

Crețu se felicită că a semnat cu Universitatea Craiova și se declara impresionat de condițiile oferite de club, însă spune că nu se gândește momentan la titlu, având în vedere că ne aflăm abia în turul sezonului regulat.

"Da, cred că am făcut cea mai bună decizie de a ajunge la acest club. Chiar nu mă așteptam... ce am găsit aici m-a lăsat fără cuvinte, începând de la cei din administrație, baza de antrenament, oamenii din jurul clubului sunt 100% pentru acest club.

Poate și lotul e mult mai bun față de anul trecut, oamenii sunt mult mai implicați. E foarte important să tratăm fiecare meci în parte și vom trage linie la final", a declarat Alexandru Crețu, la conferința de presă.

  • 4 meciuri a strâns Alexandru Crețu la Universitatea Craiova
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Crețu, conform transfermarkt.com
  • 5 partide are mijlocașul la echipa națională a României

De ce a plecat Alexandru Crețu de la FCSB

Muntele are legile lui, iar Steve Backshall și echipa pornesc într-o călătorie în care nu e loc de greșeală. Vezi Steve Backshall urcă în Alpi, azi de la 21:55, pe Digi Life, în Digi Online.

După debutul la Universitatea Craiova, Alexandru Crețu spunea că nu este convins că despărțirea de FCSB s-a produs din "motive fotbalistice", însă nu a dorit să intre în detalii.

"Am rămas cu un semn de întrebare (n.r - după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic și asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a... am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine", a spus Crețu, după meciul cu Dinamo.

  • 7 meciuri (615 minute) a strâns Crețu la FCSB
Etichete: liga 1 , universitatea craiova , alexandru cretu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă