Alexandru Chipciu, extenuat după meciul cu Gaz Metan. „Am dat un gol norocos”. Ce a transmis la pauză Edi Iorrdănescu și ce spune jucătorul despre lupta pentru titlu

1 săptămână in urmă 1

CFR Cluj a suferit enorm la Mediaș în duelul cu Gaz Metan. Portarul Alexandru Buzbuchi a făcut un meci mare și a salvat formația gazdă din multe situații grele. Singurul gol a fost înscris de Billel Ormani, care a marcat, în Liga 1, prima oară după aproape 15 luni. Alexandru Chipciu a recunoscut că ardelenii s-au temut pentru victorie.

(Gaz Metan – CFR Cluj 0-1). Echipa lui Edi Iordănescu s-a chinuit cu Mediașul lui Mihai Teja. Alexandru Buzbuchi a apărat extraordinar și a fost învins doar de Billel Omrani, după un șut deviat, în minutul 75. Francezul nu mai marcase în Liga 1 de la 1 decembrie 2019.

„Am avut multe ocazii! Chiar am avut multe, multe… ocazii, dar am dat un gol norocos. Eram frustrați la pauză, iar Mister ne-a spus să nu încercăm să dăm perfect în minge și așa am reușit golul”, a declarat Alexandru Chipciu, un jucător care s-a trezit din nou pe un alt post și a jucat mijlocaș central

„Am mai jucat mijlocaș central, doar fundaș central nu am jucat. La Anderlecht am jucat și fundaș stânga, iar la FCSB am jucat și mijlocaș central și atacant. Este un post pe care mă simt destul de bine”, a declarat Alexandru Chipciu la Digi Sport.

„În trecut echipa a câștigat cu mijloace defensive”

CFR Cluj are 51 de puncte după succesul cu Mediaș și a egalat FCSB. Liderul campionatului a învins sâmbătă Chindia cu 1-0, iar cele două rivale continuă lupta umăr lângă umăr. Universitatea Craiova ocupă locul 3 și se află la o distanță de patru puncte.

„Este ceva temporar acest clasament. Am experiență din play-off și știu că acum nu prea contează. În play-off contează rezultatele. Așa a fost și anul trecut și în play-off ne-am trezit cu Craiova peste noi în play-off”, a spus jucătorul.

Alexandru Chipciu a recunoscut că CFR Cluj încercă să-și schimbe stilul după „epoca” Dan Petrescu.

„Este greu să atingi perfecțiunea, nu doar în fotbal, ci și viață. Ne antrenăm foarte bine și o să reușim să jucăm tot mai bine. În trecut echipa a câștigat cu mijloace defensive, nu spun că este un lucru rău, dar acum avem un nou antrenor și încercăm să ne adaptăm stilului lui”, a mai spus internaționalul formației din Gruia.

The post Alexandru Chipciu, extenuat după meciul cu Gaz Metan. „Am dat un gol norocos”. Ce a transmis la pauză Edi Iorrdănescu și ce spune jucătorul despre lupta pentru titlu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă