Alexandru Chipciu, după „bijuteria” reușită în meciul cu UTA Arad: „La fotbal, câteodată faci lucruri inconștiente. Așa mi-a venit pe moment”

4 săptămâni in urmă 17

Alexandru Chipciu a fost singurul marcator al partidei UTA Arad- CFR Cluj, duminică seară, în partida contând pentru etapa a 10-a din Liga 1. Experimentatul mijlocaș a avut o execuție fantastică, din voleu, care a „catapultat” mingea în vinclul porții lui Florin Iacob.

CFR Cluj a administrat arădenilor prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 27 de puncte și s-a distanțat la 6 puncte față de următoarea clasată, FC Botoșani.

De partea cealaltă, UTA Arad rămâne pe locul 7, cu 16 puncte. Formația lui Laszlo Balint a făcut un meci foarte bun, în special o a doua repriză. Au avut șanse multe de a restabili egalitate, însă arădeanul Cristi Bălgrădean s-a opus de fiecare dată.

Alexandru Chipciu, fericit după golul marcat în poarta celor de la UTA Arad

Pentru Alexandru Chipciu a fost prima reușită a sezonului. S-a vorbit de faptul că experimentatul mijlocaș își va rezilia contractul cu campioana României, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Chipciu a rămas în Gruia, iar acesta a adus trei puncte important, într-un duel cu o formație puternică a Ligii 1.

„La fotbal, câteodată faci lucruri inconștiente. Așa îți vine pe moment, așa a fost faza și am câștigat. A fost o victorie muncită, foarte grea. Cred că acesta a fost secretul în ultimii ani, am știut să suferim. Meciul a fost gândit de o așa natură. Știam că o suferim mult. Asta e și condiția unei formații mari, să treacă peste astfel de momente și să adune puncte. Important este că am câștigat. UTA este o echipă de play-off, după părerea mea. Acasă joacă foarte bine. Dar și noi suntem o echipă foarte bună. De regulă, victoriile aduc victorii. Așa se întâmplă. Încrederea generează succes. Aici sunt jucători cu experiență, care s-au remontat mereu în momentele dificile”, a declarat Alexandru Chipciu, la finalul partidei cu UTA Arad.

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca acasă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, pe 3 octombrie.

The post Alexandru Chipciu, după „bijuteria” reușită în meciul cu UTA Arad: „La fotbal, câteodată faci lucruri inconștiente. Așa mi-a venit pe moment” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă