Alexandru Chipciu a ieșit în față, după eșecul cu FCSB: „Ce concluzii? Le-am spus-o și în vestiar”

1 lună in urmă 2

Cronica meciului FCSB - CFR Cluj

Alexandru Chipciu a greșit decisiv la golul de 1-0 al celor de la FCSB. A preluat o minge simplă în zona punctului de la 11 metri, a mai făcut două atingeri spre lateral, înainte să se împiedice și să îi așeze balonul ideal lui Darius Olaru. După meci, Chipciu și-a recunoscut vina. 

Alexandru Chipciu, după gafa din FCSB - CFR Cluj

„Ce concluzii? Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi. Rezultatul este meritat. Ne-au dominat, cauţi o grămadă de scuze sau de motive, dar au fost mai buni decât noi. Am spus-o şi în vestiar, asta e viaţa, dacă nu greşeam la 1-0 în careu, cred că se ducea spre 0-0. Nu mai contează, am greşit. Nu mă aşteptam, dar viaţa te pune şi în astfel de ipostaze. Aveam patru victorii la rând, ei la fel, eram cap la cap. 

A fost şi o conjunctură specială, acea greşeală personală a mea, am jucat şi în zece oameni, era clar că era greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm şi să fim mai puternici. Dacă băteam aveam trei puncte în faţă şi lucrurile erau altfel”, a decalrat Alexandru Chipciu, la TV Telekom Sport. 

De mâine trebuie să ridicăm capul, avem multe meciuri până la final. Obiectivul nostru e în continuare campionatul. Să zicem că e mai puternică FCSB, că a câștigat. Dar și noi i-am bătut acasă. Azi au fost clari superiori. E bine că vine și această pauză. Recuperăm jucătorii cu Covid-19. Azi n-am jucat cu vârf. Nu e bine deloc, sunt jucători importanți absenți.
- Mario Camora, căpitan CFR Cluj 

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

EXCLUSIV Acționarul minoritar al campioanei a intervenit la GSP Live: „Am avut o echipă neobișnuită. Dacă arătam altfel cu Petrescu?”Florin Tănase, cu gândul la națională: „Sper să dau gol și pentru România”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Cine este atacatoarea Mirelei Vaida. Descoperirea halucinantă a Poliției
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă