Alexandru a fost găsit mort după ce a ieşit la alergare cu o zi înainte. Bărbatul din Azuga a fost atacat, cel mai probabil, de un urs

4 săptămâni in urmă 137

De Monica Palade.
Publicat: 12.04.2021, 22:05.
Actualizat: 12.04.2021, 22:30

Un bărbat din Azuga, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit mort luni, după ce ieşise la alergat cu o zi înainte şi nu s-a mai întors.

Alexandru a fost găsit mort după ce a ieşit la alergare cu o zi înainte. Bărbatul din Azuga a fost atacat, cel mai probabil, de un urs

Profimediaimages

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona Limbăşelu. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Azuga au fost sesizaţi, luni dimineaţă, de tatăl victimei cu privire la faptul că bărbatul a plecat duminică să alerge şi nu a mai revenit la domiciliu.

Atacat de urs

În urma acţiunilor de căutare la care au participat zeci de forţe, inclusiv câini de urmă.

Cornel Alexandru Crivăţ era cunoscut ca un om al muntelui, sportiv, alergător şi un bun cunoscător al traseelor montane. Cu toate acestea, apropiații se tem că ar fi putut fi atacat de animalele sălbatice, lucru confirmat şi de anchetatori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă