Alexandra Ungureanu, despre relațiile ei. De ce nu a avut noroc în dragoste: „Mă simțeam rățușca cea urâtă”

5 zile in urmă 34


Alexandra Ungureanu spune că nu a avut noroc în dragoste, iar întotdeauna a vorbit foarte puțin despre viața ei amoroasă. Fosta concurentă de la „Asia Express” nu și-a găsit nici acum sufletul pereche și susține că aceste dificultăți le-a avut încă din liceu.


În vârstă de 39 de ani, Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a spus motivul pentru care ea consideră că nu a avut noroc în dragoste până la această vârstă. Din liceu a pornit totul, la vremea aceea ea fiind axată doar pe învățat și pe cariera sa. Artista a dezvăluit că în perioada liceului nu a avut niciun iubit, deși plăcuse pe cineva.


„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”, a spus Alexandra Ungureanu.Vedeta era destul de retrasă, iar mama sa încerca mereu să o împingă de la spate să iasă. Alexandra Ungureanu era foarte emotivă atunci când un băiat se apropia de ea și nu se considera frumoasă.


„Eu o trimiteam la discotecă că știam că acolo se socializa și știam că e momentul să își facă prieteni. Ea nu ieșea, dar își umplea timpul cu activități. Până la o anumită vârstă mi-au plăcut alegerile ei, uman vorbind, până a plecat de acasă. Gândul ei de a reuși în muzică a fost mai presus de orice”, a spus Anca Ungureanu, mama artistei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă