Alexandra Stan a rămas făra contul de Instagram. „Sunt date confidențiale”

2 săptămâni in urmă 20

Alexandra Stan a anunțat printr-un video că cineva i-a furat contul de Instagram, fiindu-i schimbată parolă, cât și toate datele de acces. Artista era în drum spre Constanța și a vrut să posteze pe Instagram, când și-a dat seama că a fost deconectată și datele de acces au fost schimbate.

A acționat imediat și a creat un cont nou prin care cere ajutorul fanilor să anunțe faptul că i-a fost furat contul și să atenționeze echipa Instagram.

143873897_285062792974188_2861928614450552255_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Între pașii de verificare a unei identități pentru recuperarea contului se cer mai multe dovezi, iar Alexandra spune că, pe lângă pozele cu ea care sunt oricum pe net, multă lume are acces și la datele din buletinul ei de identitate.

„Mereu mi-am trimis datele pentru verificări de tot felul când plecăm în concerte. Plus că echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului.

Evident că sunt date confidențiale, dar se pare că nu toată lumea respectă întru totul ideea de gdpr. Sper doar să îmi recuperez cât mai repede contul, iar persoană care a făcut asta să realizeze că este un act ilegal”, spune Alexandra.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă