Alexandra Stan a făcut furori în Mexic. Artista s-a pozat într-un costum de baie minuscul

1 săptămână in urmă 9

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a început anul cu o vacanță în Mexic. Artista s-a pozat în ipostaze sexy și a publicat imaginile pe contul de socializare. Vedeta nu a dezvăluit dacă este însoțită în vacanță de Alex Parker, cel despre care se spune că îi este iubit.

Artista a oferit şi câteva ponturi celor care ar vrea să viziteze Tulum. Alexandra a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii în care apare mai sexy ca niciodată, mai ales că în ultima perioadă a slăbit vizibil.

a-stanIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu trei luni de zile, Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu. Doar cinci luni a durat mariajul lor, iar acum cântăreața a fost surprinsă în brațele altui bărbat, unul care face parte din industria muzicală, la fel ca ea.

Potrivit pozelor încărcate pe Instagram recent de Alexandra Stan, cei doi au petrecut și Crăciunul împreună. Cântăreața l-a fotografiat pe bărbat în diverse ipostaze, la reuniunile de familie. Conform click.ro, se zvonește că cei doi ar avea o relație. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a clarificat, ei nu au făcut declarații despre acest subiect.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă