Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Fostul iubit are deja o altă relație

3 săptămâni in urmă 72

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi nu mai formează un cuplu. După ce jurata de la „Românii au talent” a refuzat să vorbească despre relația ei, în cadrul emisiunii „La Măruță”, fostul ei iubit a postat imagini în care apare alături de noua parteneră.

Alexandra Dinu a revenit în România, la masa juriului Românii au talent, astfel că a fost nevoită să mențină o relație la distanță cu Jeffrey Greenstein.

Speculațiile privind despărțirea celor doi au apărut după refuzul Alexandrei Dinu de a vorbi despre Jeffrey, în cadrul emisiunii La Măruță, de zilele trecute.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Fostul iubit are deja o altă relație

„Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Când eram mai tânără, reușeai să mă păcălești și să mai scoți câteva ceva de la mine, dar acum…’, i-a răspuns Alexandra Dinu lui Cătălin Măruță atunci când a întrebat-o dacă bărbatul se află împreună cu ea în Italia.

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein. Fostul iubit are deja o altă relație

Recent, Jeffrey a postat pe Instagram prima imagine cu noua iubită. De asemenea, aceasta a publicat un video, în care apare alături de el și patrupedul său.

alexandra_dinuIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.’, este declarația de iubire pe care Salome Chandler i-a transmis-o lui lui Jeffrey Greenstein.

@salomechandler

Kidnapping teddy ! ##maltipoo ##puppy ##traveler ##losangeles ##lovers ##couplegoals

♬ Myself – Bazzi

Nici fostul partener al Alexandrei  Dinu nu s-a lăsat mai prejos. „Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, i-a mai transmis el.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă