Alexandra Dinu, dezvăluiri despre căsnicia cu Adrian Mutu. De ce au divorţat după doar doi ani

2 luni in urmă 16

Alexandra Dinu a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Adrian Mutu într-un interviu acordat Viva!.

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu,

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu.

Actrița a vorbit și despre dezamăgirile ei în dragoste, printre care și Adrian Mutu: „Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu este posesie”.

Adrian Mutu, prima reacţie după ce fosta sa soţie s-a întors în România. Alexandra Dinu va fi jurat la „Românii au talent”

Alexandra Dinu a dezvăluit şi de ce a plecat în SUA. „Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood-ul este visul suprem. Am primit o propunere de la un producător să dau o probă pentru filmul „Final Score”, cu Pierce Brosnan și Dave Bautista. Am descoperit astfel o lume nouă, copilul meu s-a îndrăgostit efectiv de Los Angeles. Mario a început repede să învețe engleza și am considerat atunci că este o experiență bună de trăit, atât pentru mine, cât și pentru el”, a spus Alexandra Dinu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă