Alexandr Zverev și-a cerut scuze după ce l-a învins pe Novak Djokovici la JO 2020. „Îmi pare foarte rău”

2 luni in urmă 28

Novak Djokovici, Serbia, a părăsit turneul olimpic, după ce a pierdut, vineri, în semifinalele probei de simplu, 6-1, 3-6, 1-6, cu Alexander Zverev., Germania. După meci, sportivul german și-a cerut scuze că l-a blocat pe adversarul său să realizeze Golden Slam, informează Le Soir, citat de Eurosport.

Novak Djokovici venise la Tokyo cu dorința de a realiza Golden Slam, câştigarea celor patru titluri de Mare Şlem şi a medaliei de aur la Jocurile Olimpice în acelaşi an , dar visul i-a fost spulberat în semifinalale.

„Îmi cer scuze, îmi pare foarte rău (pentru el). Rămâne cel mai mare jucător din toate timpurile. (…) Ştiu că a venit aici ca să-şi treacă numele în istorie, ştiu că era în căutarea Golden Slam”, a declarat Alexander Zverev.

„Nu poţi însă să câştigi mereu. E totuşi bine să poţi să-l învingi din când în când”, a afirmat Alexander Zverev.

Acesta e sportul, pur şi simplu el a jucat mai bine. A servit foarte bine, iar serviciul meu a devenit mult mai slab. Jocul meu s-a spart în bucăţi

Novak Djokovici:

După eşecul în faţa lui Zverev, Djokovic a fost învins şi în semifinalele probei de dublu mixt la Jocurile de la Tokyo.

Alexandr Zverev și-a cerut scuze după ce l-a învins pe Novak Djokovici la JO 2020. „Îmi pare foarte rău”Novak Djokovic / FOTO: EPA

După acest succes, Alexander Zverev își dorește cucerirea titlului olimpic pentru Germania.

„Aici nu joc doar pentru mine sau pentru apropiaţii mei, joc de asemenea pentru toţi sportivii, toţi oamenii care au rămas în Germania şi mă urmăresc. Jocurile Olimpice sunt cel mai mare eveniment sportiv din lume”, a declarat Alexander Zverev.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă