Alex Maxim, providențial pentru Gaziantep! Românul a înscris o „dublă” și a învins-o de unul singur pe Bașakșehir

1 săptămână in urmă 22

Alex Maxim (30 de ani) a reușit o „dublă” de senzație în victoria lui Gaziantep, din campionat, contra celor de la Bașakșehir, 2-0.

Alex Maxim a fost transferat de Gaziantep, liber de contract, în vara lui 2020, de la FSV Mainz. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația turcă.

Gaziantep se află pe locul 5 din prima ligă turcă, cu 50 de puncte obținute după 31 de meciuri jucate.

Alex Maxim, providențial pentru Gaziantep

Internaționalul român a înscris două goluri pentru Gaziantep și, astfel, a adus victoria echipei sale în fața celor de la Bașakșehir.

Impresionant este faptul că Alex Maxim continuă forma excelentă de la echipa de club, asta deși antrenorul Marius Șumudică, cel care l-a adus la Gaziantep și i-a relansat cariera, a plecat de la formația turcă, în luna ianuarie a acestui an.

„Este un jucător dorit de forțele din Turcia. A crescut foarte mult cu mine, în 33 de meciuri a marcat peste 17 goluri, înseamnă foarte mult. Este un lider de echipă, un băiat care mi s-a părut introvertit la început, dar m-am înșelat.

Un jucător căruia am reușit să îi intru la inimă, să-l urc la capacitatea lui maximă și să intre în atenția granzilor din Turcia. Sunt mândru că am lucrat cu el și că am putut să îmi pun amprenta pe urcarea lui în carieră”, declara, recent, Marius Șumudică despre Alex Maxim.

3 milioane de euro euro este cota lui Alex Maxim, conform transfermarkt.com

14 goluri și 2 pase decisive a dat Alex Maxim în 33 de meciuri bifate pentru Gaziantep, în acest sezon

The post Alex Maxim, providențial pentru Gaziantep! Românul a înscris o „dublă” și a învins-o de unul singur pe Bașakșehir appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă