Alex Maxim, la superlativ despre Marius Șumudică: „E cel mai valoros antrenor din Turcia!”. Mesaj pentru conducerea lui Gaziantep

1 lună in urmă 1

Alexandru Maxim, mijlocașul în vârstă de 30 de ani al lui Gaziantep, a marcat din nou în Turcia însă acordă toate meritele lui Marius Șumudică și staff-ului său.

Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Ankaragucu, iar Alexandru Maxim a înscris primul gol al trupei lui Marius Șumudică, în minutul 69.

Sahim a majorat diferența, în înprelungirile partidei. Alin Toșca a fost integralist, iar Alex Maxim a fost înlocuit în minutul 87.

Alex Maxim, laude pentru Marius Șumudică

Marius Șumudică a spus în mai multe rânduri că Gaziantep nu i-a propus prelungirea contracului ce expiră în vara acestui an. Alex Maxim este însă convins că cei din conducere vor face orice să îl păstreze pe antrenorul român la echipă.

„E clar că Mister și întreg staff-ul au un rol puternic în ceea ce se întâmplă. Ei au construit, au luat această echipă de la zero și e numai meritul lor, felul în care ne motivează să ne antrenăm zi de zi. Nu e simplu, am jucat din trei în trei zile. Nu e simplu nici să menții jucătorii care nu joacă, la un nivel ridicat. E dificil să ai 25 de jucători fericiți. Cei din staff reușesc să ne mențină pe toți la un nivel ridicat.

La cum evoluează lucrurile, e imposibil să nu i se ofere un nou contract (n.r. lui Marius Șumudică), având în vedere că e unul dintre cei mai în vogă antrenori din Turcia, dacă nu cel mai valoros, unul dintre cei mai valoroși.

Suntem o echipă puternică din toate punctele de vedere, dar încă este devreme, mai sunt multe etape. Ne bucurăm cu toții de aceste de rezultate, dar ne gândim că încă nu am realizat nimic”, a spus Alex Maxim, la Digi Sport.

Alex Maxim, despre plecarea lui Dan Petrescu la Kayserispor

„Dacă se întâmplă, îi doresc mult succes. Știu că va avea la dispoziție condiții foarte bune de antrenament. Nu este ușor, pentru că echipa este într-o perioadă dificilă, dar în același timp are jucători foarte buni. Dacă ajunge aici, e român de-ai noștri și am fi fericiți să facă performanță” – Alex Maxim

Marius Șumudică, împăratul Turciei: „E prima dată în istoria clubului!” Reacția românului, după ce a ajuns lider în Super Lig

The post Alex Maxim, la superlativ despre Marius Șumudică: „E cel mai valoros antrenor din Turcia!”. Mesaj pentru conducerea lui Gaziantep appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă