Alex Maxim, din nou decisiv pentru Gaziantep! Românul a oferit un assist în meciul cu Karagumruk

2 săptămâni in urmă 15

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fosta echipă a lui Marius Șumudică a deschis scorul după doar șase minute, prin Furkan Soyalp, și a reușit să își dubleze diferența 12 minute mai târziu, după golul lui Muhammet Demir, din pasa lui Alexandru Maxim.

Alex Maxim, decisiv pentru Gaziantep în meciul cu Karagumruk 

În minutul 51, Karagumruk a reușit să reducă din diferență, datorită golului lui Emre Mor, iar scorul final, Gaziantep - Karagumruk 3-1 a fost stabilit de Joao Figueiredo, în minutul 71.

Alexandru Maxim a fost ținut pe teren până în minutul 88, în timp ce Alin Toșca, al doilea român din lotul formației din Turcia, a fost integralist în meciul cu Karagumruk .

Datorită victoriei cu Karagumruk, a treia consecutivă în campionat, Gaziantep a ajuns la 31 de puncte acumulate în 20 de runde și este pe locul șase în Turcia.

Al cincilea assist pentru Alex Maxim în acest sezon

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

După meciul cu Karagumruk, Alexandru Maxim a ajuns la cinci pase decisive reușite în acest sezon, în cele 14 jucate în campionat, 13 partide, și Cupa Turciei.

De asemenea, internaționalul român a punctat în această stagiune de patru ori, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Joao Figueiredo.

Etichete: alex maxim , gaziantep , karagumruk

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă