Alex Ioniță, apt de joc pentru meciul cu Dinamo! Ce jucător mai poate reveni la Rapid în derby

4 zile in urmă 16

Alex Ioniță a revenit la Rapid și ar putea debuta pentru echipa sa chiar în derby-ul cu Dinamo, când pe teren ar putea să își facă apariția și Ștefan Pănoiu, care în prezent se recuperează după o ruptură musculară.

Alex Ioniță și-a ispășit suspendarea după ce a fost prins dopat la Astra Giurgiu și a revenit la Rapid pentru acest sezon. Atacantul a avut unele probleme de natură medicală și este exclus să joace împotriva lui CFR Cluj, însă va fi apt de joc pentru derby-ul cu Dinamo, din etapa a 13-a.

Patronul Victor Angelescu a confirmat că fotbalistul ar putea evolua în meciul din Șoseaua Ștefan cel Mare, când ar urma să revină și Ștefan Pănoiu.

Alex Ioniță, aproape să debuteze pentru Rapid

Rapid se va putea baza pe Alex Ioniță în meciul contra lui Dinamo, dar acesta va evolua numai câteva minute dacă se va apela la serviciile sale. Jucătorul vine după un an de suspendare din cauza dopajului și încă nu este la același nivel al pregătirii ca și ceilalți colegi.

„Ioniță se antrenează normal acum, dar a avut o problemă musculară. Cu siguranță nu va intra acum, la meciul cu CFR Cluj, dar este posibil să-l vedem la partidele următoare. Sunt șanse să intre câteva minute cu Dinamo sau cu U Craiova 1948, dar trebuie să ținem cont că nu a mai jucat de foarte mult timp. Pentru început, va intra doar câteva minute”, a declarat Victor Angelescu pentru Digi Sport.

Patronul Rapidului a anunțat că și Ștefan Pănoiu și-ar putea face apariția pe teren în meciul cu Dinamo și a menționat că încă nu se știe pe ce stadion vor găzdui giuleștenii întâlnirea cu FCU Craiova, din etapa a 14-a a Ligii 1. „Pănoiu a suferit o ruptură musculară, acum se recuperează. Cel mai probabil și el va putea intra cu Dinamo sau cel târziu la meciul cu Craiova. Încă nu știm dacă vom juca pe Arena Națională cu U Craiova 1948, așteptăm ca Primăria să anunțe de când se poate închiria stadionul. Dacă se va putea juca acolo, vrem să ne întoarcem pe Arena Națională. Dacă nu, vom încerca la Mioveni sau la Giurgiu”, a conchis Victor Angelescu.

The post Alex Ioniță, apt de joc pentru meciul cu Dinamo! Ce jucător mai poate reveni la Rapid în derby appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă