Alex Dobre, rivalul lui Mbappe! Mijlocașul așteaptă un semn de la Adi Mutu, după ce a jucat 30 de minute cu PSG

1 lună in urmă 2

Mihai-Alexandru Dobre (22 de ani) a fost rivalul lui Mbappe în meciul jucat de cei de la Dijon cu PSG. Mijlocașul român a prins jumătate de oră în partida pierdută de gazde cu 4-0. Dobre ar putea fi o soluție și pentru Adi Mutu, în pespectiva Campionatului European de tineret din Ungaria și Slovenia.

Mihai Dobre are 16 meciuri în tricoul lui Dijon, ultima clasată din Ligue 1. Jucătorul cumpărat de francezi de la Bournemouth în schimbul a 1,1 milioane de euro a fost mai mult rezervă pentru echipa lui David Linares. La fel s-a întâmplat și în etapa a 27-a din Hexagon.

Alex Dobre spunea, într-un interviu acordat ProSport că visează la națională și că speră să nu mai fie „fraierit” de către agenți.

Alex Dobre, rivalul lui Mbappe! Mijlocașul așteaptă un semn de la Mutu, după ce a jucat 30 de minute cu PSG

Alex Dobre a ajuns la 16 meciuri în Ligue 1, din care în 13 a intrat din postura de rezervă. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, în etapa a 27-a a campionatului, când a fost introdus pe teren în minutul 62.

Era deja 3-0 pentru PSG, după golurile marcate de Kean (min.6) și Mbappe (min.32 și 51). Supercampioana Franței s-a impus în cele din urmă cu 4-0, după golul lui Danilo, din minutul 82.

Dijon este pe ultimul loc din Franța, cu 15 puncte după 27 de meciuri.

Soluție pentru Mutu: „Scop nu există, deoarece fotbalul pentru mine este o pasiune”

Alex Dobre ar putea fi o soluție pentru Adrian Mutu, la Campionatul European U21. Este eligibil pentru naționala de tineret, dar Daniel Isăilă a fost singurul selecționer care l-a convocat.

Patru partide și un gol în campania precedentă pentru Euro, dar lucrurile s-au schimbat după venirea lui Rădoi și n-a mai ajuns la turneul final: „E mult spus dezamăgire, eu mă bucur că am putut contribui la acea calificare. Întotdeauna voi visa la un turneu final alături de echipa națională, indiferent de cine va fi antrenor. Respect alegerile întregului staff al echipa naționale și nu vreau să le comentez.

Scop nu există, deoarece fotbalul pentru mine este o pasiune, însă visul meu este să ajung într-o zi la una dintre cele mai puternice echipe din Europa cu care voi putea câștiga trofee la cel mai înalt nivel”, a declarat Dobre pentru ProSport.

Bineînțeles că mă gândesc (la echipa națională – n.r.), dar prima oară mă concentrez să joc la echipa de club. Ei m-au adus ca să joc, asta a fost și discuția, că altfel stăteam la Bournemouth și poate jucam în Championship. Ei mi-au spus că voi fi jucător de bază, mai ales că au plătit o mulțime de bani pe mine. Am vorbit cu toți oficialii de aici și mi-au arătat că au încredere în mine. E o rampă foarte bună de lansare și trebuie să profit la maximum de ea. Nu voi mai fraierit de agenți, nu voi mai fi mințit.
Alex Dobre, pentru ProSport

The post Alex Dobre, rivalul lui Mbappe! Mijlocașul așteaptă un semn de la Adi Mutu, după ce a jucat 30 de minute cu PSG appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă