Alex Dobre, decisiv în revenirea lui Dijon de la Grenoble. Gol și assist pentru român

1 lună in urmă 44

  • La Liga: Barcelona - Real Madrid, duminică, 17:15, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Marseille - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Mijlocașul român care evoluează în liga secundă din Franța, pentru Dijon, pare să devină încet dar sigur unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei retrogradate recent din Ligue 1.

Alex Dobre, gol și pasă decisivă pentru Dijon

Fotbalul românesc nu are foarte mulți stranieri care reușesc să performeze, iar evoluțiile lui Alex Dobre nu pot fi decât vești bune.

Mijlocașul lui Dijon a fost decisiv în victoria pe care gruparea sa a obținut-o în ultima etapă, 2-1, pe terenul celor de la Grenoble.

Dobre a pasat decisiv pentru golul egalizator marcat de Yassine Benzia în minutul 57, după care a reușit să le dea lovitura de grație gazdelor, în minutul 75.

Dobre, din ce în ce mai bun pentru Dijon

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost transferat de Dijon de la Bournemouth în vara anului 2020, iar prezențele sale în Ligue 1 au fost sporadice.

Totuși, după retrogradarea echipei în Ligue 2, Dobre a început să fie om de bază, iar evoluțiile sale sunt din ce în ce mai bune.

În 7 partide din actualul sezon, Dobre are două goluri și doua pase decisive, fiind deja din acest punct de vedere la cea mai bună stagiune din carieră.

Etichete: ligue 2 , dijon , alex dobre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă