Alex Cicâldău, reacție după ce a înscris în minutul 2 al meciului Craiova – Gaz Metan: „E cel mai rapid gol din cariera mea. Nu că aş fi marcat prea multe”

2 luni in urmă 16

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în minutul 2 al partidei câştigate de Universitatea Craiova cu 3-1 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, decarul oltenilor afirmând că este cel mai rapid gol pe care l-a marcat în carieră.

Cicâldău a încris nu mai puţin de cinci goluri anul acesta împotriva celor de la Mediaş, Craiova câştigând toate cele patru dueluri din 2020 cu Gazul.

Interesant este că Alex Cicâldău a deschis scorul de fiecare dată în cele trei meciuri din Bănie cu Mediaşul, şi de fiecare dată destul de repede, în minutele 2, 3 şi 7.

„Era cel mai important să câştigăm şi am făcut-o, dar şi după o evoluţie destul de bună a noastră. Este cel mai rapid gol din cariera mea, nu că am eu foarte multe goluri marcate sau că am eu o carieră foarte lungă în spate, dar nici nu contează cine dă gol, ci să câştigăm. La fiecare meci mergem cu gândul de a lua toate cele 3 puncte. A fost destul de greu pe final, fiindcă a nins, dar trebuie să ne adaptăm indiferent de condiţii” a declarat Alex Cicâldău.

Dacă în perioada petrecută la Viitorul, Alex Cicâldău a marcat un singur gol şi acela contra Craiovei, de când se află la Universitatea, mijlocaşul de 23 de ani are nu mai puţin de 25 de goluri în 95 de apariţii. În acest sezon, „Cic” are 5 goluri şi o pasă de gol în 11 meciuri.

Nicușor Bancu: „Trebuia să câştigăm neapărat, fiindcă se distanţa FCSB”

După succesul cu Mediaşul, căpitanul oltenilor, Nicuşor Bancu, a declarat că victoria era obligatorie pentru alb – albaştri, după ce FCSB şi CFR câştigaseră în runda aceasta. Ne doream cu toţii să câştigăm neapărat acest meci, fiindcă echipele din faţă câştigaseră şi ele şi se distanţa FCSB. Trebuia să câştigăm să rămânem lângă ele, am avut atitudine bună şi ne-a ieşit jocul şi am câştigat. Luăm meci cu meci, vedem ce putem realiza. Am început bine, am dat gol repede, pe final a fost destul de greu, se aluneca şi mingea se încărca de zăpadă, dar fotbalul se joacă şi în astfel de condiţii” a spus Nicuşor Bancu.

 

The post Alex Cicâldău, reacție după ce a înscris în minutul 2 al meciului Craiova – Gaz Metan: „E cel mai rapid gol din cariera mea. Nu că aş fi marcat prea multe” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă