Alex Chipciu nu le-a luat „banii la mișto” celor de la CFR Cluj! Gol superb marcat de fostul jucător al FCSB-ului

1 lună in urmă 2

Alex Chipciu, mijlocașul campioanei CFR Cluj, a deschis scorul în meciul cu Poli Iași, din etapa 27 a Ligii 1, printr-un gol superb marcat din marginea careului advers.

Alex Chipciu (31 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, la începutul anului trecut, liber de contract, de la Anderlecht. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația ardeleană.

CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 57 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Alex Chipciu, gol superb marcat pentru CFR Cluj

Mijlocașul lui CFR Cluj a deschis scorul în minutul 44 al partidei cu Poli Iași. Acesta a marcat din marginea careului advers cu un șut puternic. Portarul Brănescu a încercat să respingă mingea, însă a deviat-o în bară, iar „balonul” a căzut în plasă.

Când CFR Cluj l-a transferat pe Alex Chipciu, Gigi Becali declara că fostul jucător al FCSB-ului nu o va ajuta pe campioana României și le va lua „banii la mișto” oficialilor ardeleni.

„Ce să mai fac cu Chipciu? Îl aduc să joace din amintiri? Nu vreau să fac la echipă cimitirul elefanților. E foarte bine că s-a dus la CFR Cluj. S-a dus la aia să le ia banii așa la mișto. Voi credeși că o să joace pe acolo? O să vedeți voi cp am dreptate, dar vreau să îi numărați și meciurile jucate acolo la ei”, a comentat la vremea respectivă Gigi Becali despre transferul lui Chipciu la CFR.

The post Alex Chipciu nu le-a luat „banii la mișto” celor de la CFR Cluj! Gol superb marcat de fostul jucător al FCSB-ului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă