Alex Bodi nu se întoarce după gratii. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu rămâne în arest la domiciliu

1 lună in urmă 1

Procesul afaceristului a fost amânat pentru data de 18 ianuarie. Magistraţii au luat această hotărâre penru a avea timp pentru a analiza toate probele.

Afaceristul este cercetat pentru proxenetism, trafic de persoane şi şantaj. Procurorii spun că Bodi era nemilos cu fetele pe care le trafica.

Dezvăluiri din dosarul lui Alex Bodi

Referatul de arestare preventivă întocmit de procurori în cazul lui Alex Bodi dezvăluie portretul unui interlop periculos și fără milă, în contrast cu imaginea de băiat al lumii mondene pe care o cultiva.

Bodi a fost mâna dreaptă a liderului grupării, Adrian Tîmplaru. După ce mai mulţi membri ai clanului Clămparu au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare în Spania, Tâmplaru a preluat afacerile acestora.

Bodi, finul lui Tâmplaru, a intrat în rețea în 2014, atunci când a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze.

Conform raportului procurorilor, victimele reţelei erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze pentru Tâmplaru şi locotenenţii lui.

Oamenii legii au consemnat că Adrian Tâmplaru organiza frecvent petreceri luxoase unde erau invitate şi victimele.

În timpul acestor petreceri, fetele erau obligate să strângă sume de bani din prostituţie şi să le plătească taxe de protecţie membrilor reţelei. În caz contrar locotenenţii liderului recurgeau la acte de violenţă.

Alex Bodi, acuzat de procurori că a exploatat sexual mai multe tinere pe teritoriul Germaniei

Acestea îi trimiteau în ţară banii pe care îi făceau în cluburile din străinătate.

În dosar există mărturii despre chinurile la care erau supuse fetele. În plus, în Germania au existat şi multe conflicte de stradă între membrii grupării din România şi proxeneţii de acolo, pentru că românii se extinseseră prea mult.

Despre Alex Bodi, procurorii vorbesc ca despre un monstru. Spun că băgase spaima în toate fetele pe care le avea în stradă. Le bătea, le tortura, unele din ele erau drogate şi ameninţate că familiile rămase în ţară vor avea de suferit dacă nu se vor prostitua pentru el.

Mai multe victime au ajuns bătute crunt în spitalele din România, dar nimeni nu a făcut nimic pentru ele la vremea respectivă.

 
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă