Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă. Daria Radionova a luat foc: „Ce fel de bărbat e ăsta?”

3 săptămâni in urmă 65

Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă, iar rusoaica a fost extrem de deranjată. ”Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a mărturisit Daria Radionova.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? „E superbă şi am ce să văd”

Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă

Afaceristul a recunoscut faptul că i-a cerut Dariei inelul de logodnă şi a dezvăluit şi motivul pentru care a făcut asta. Alex Bodi a spus că nu vede rostul ca rusoaica să păstreze bijuteria pe care i-a dat-o, din moment ce nu mai au niciun plan împreună.

Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum”, a declarat afaceristul pentru Antena Stars.

La scurt timp după ce s-a aflat că Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, au apărut speculații referitoare la motivele din cauza cărora s-a produs ruptura. Pentru a pune capăt zvonurilor, rusoaica a dezvăluit că despărțirea a fost cauzată de gelozia nefondată a afaceristului. Ulterior, Bodi a infirmat spusele fostei iubite și a susținut că el ar fi fost cel care s-ar fi despărțit de rusoaică.

Ceea ce nu înțeleg eu, de unde atâta răutate? Noi eram despărțiți, iar eu, știind că ei nu-i plac declarațiile și mass-media, am ales să țin ascuns și chiar am rugat-o să mă șteargă ea prima ca să nu râdă lumea de ea. Acum o lună dădea singură două declarații în care spunea că suntem perfect fericiți și că Bianca era de vină pentru tot, că eu sunt bărbatul perfect, că ea e super happy și că am toate calitățile necesare ca bărbat.

Iar brusc, după ce am încheiat cu ea, într-adevăr, ne-am certat prin telefon, dar după am vorbit frumos și i-am trimis ce mai avea la mine, dorind să rămânem într-o relație amicală. (…) 

Păi eu cu Bianca am avut războaie duse și chestii de împărțit. Cu ea ce? Elastice de păr? Cât eu sunt ok și am fost iubiți era totul perfect, cum am decis să închei și am dat like-uri altor femei pe Instagram, hopa, s-a transformat domnișoara și a început atacul ca să contureze ea anumite chestii din trecut, văd.

Eu chiar dacă sunt impulsiv și mai rău de gură, am lăsat-o în pace și am înțeles că am greșit, dar când văd că ea continuă și continuă, pentru ce? Să-și facă reclamă în România? Să facă tutorial de victimă? Dacă nu-i plac scandalul și circul, de ce a început cu declarații când eu nu am spus absolut nimic?”, a spus Alex Bodi la „Xtra Night Show”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă