Alessandro Caparco, întâlnire cu Mihăilă și Mitriță în Grecia. ”Are față de napoletan!”. Patronul Craiovei l-a surprins

1 lună in urmă 41

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, calificări, sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

Italianul s-a întâlnit cu Florin Gardoș, Mattia Montini, Valentin Mihăilă și Alex Mitriță, dar și cu patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Caparco, un fin cunoscător al fotbalului din Italia, dar și cu relații pe acolo, susține că cei doi români de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au parte numai de cuvinte de laudă.

”Man și Mihăilă sunt văzuți extraordinar de bine în Italia. Apropo, m-am întâlnit cu Mihăilă în concediu, în Grecia, Mykonos, și chiar mi-a zis, după ce l-am întrebat, că a fost primit foarte bine”, a spus Caparco, cel care a și prezentat o fotografie din concediu.

”În această ipostază îi puteți vedea pe Florin Gardoș, Mattia Montini, Alessandro Caparco, Mihăilă și Mitriță”, a spus fostul portar, care a continuat, mai apoi, glumind.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

”După cum se poate observa, eu sunt singurul cu tricou. Nu mai aveam pătrățele, m-am lăsat de fotbal, și am zis că e mai bine în tricou. Mitriță, da, și el are ceva pe el, are față de napoletan”, a completat, râzând, Caparco.

Italianul a mai dezvăluit că s-a întâlnit și cu patronul Craiovei, Mihai Rotaru.

”A fost super. Eram cu copilul la mașină, soția lăsase ceva acolo și m-a trimis ca un sclav să iau, și am auzit la poartă: Ale, Ale! M-am întors și l-am văzut pe Valentin. M-au invitat acolo, era toată gașca împreună.

Era și patronul Craiovei, am vorbit cu el. Nu-l știam personal, o persoană foarte amabilă, mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el”, a mai spus Caparco.

VIDEO cu Alessandro Caparco despre vacanța din Grecia

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă