Alessandra Stoicescu revine la Observator, la Antena 1, după o absență de câteva zile: „A fost ce aveam nevoie”

5 zile in urmă 14

Pentru câteva zile, Marius Pancu a prezentat Observatorul orei 19.00, de la Antena 1. El i-a ținut locul Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea care a avut un eveniment important în familie pe care l-a sărbătorit la mii de kilometri distanță de România.

Alessandra Stoicescu a lipsit de la pupitrul Observator pentru un eveniment familial transformat în tradiție. Soțul prezentatoarei a împlinit 50 de ani și întreaga familie a sărbătorit într-un cadru de vis, în Maldive, așa cum se întâmplă de mai mulți ani.

„A fost o minunată încărcare de emoții, frumos și iubire în familie, o vacanță în care l-am sărbătorit pe Sergiu de ziua lui, într-un paradis în jurul nostru, dar mai ales în suflet. A fost ce aveam nevoie pentru o perioadă foarte plină.”, a declarat vedeta.

alessandra-stoicescu-vacanta-maldive-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Ne vom vedea zilnic”

Prezentatoarea de la Antena 1 a venit cu forțe proaspete din vacanță, mai ales că pentru ea urmează o perioadă aglomerată la job, o perioadă plină de proiectele speciale pentru Alessandra Stoicescu la Observator. „De azi ne revedem la Observator, la ora 19.00. Iar peste o săptămână, vă invit să fiți alături de noi în minivacanța de ziua națională, la edițiile speciale pregătite.

Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei, schimbăm vieți, împreună, prin platforma «Ajut eu!». Vă rog să spuneți «Ajut eu!» în fiecare zi, să intrați chiar acum pe ajuteu.ro și să schimbați o viață. Ne vom vedea zilnic, în luna decembrie, și la prânz, înaintea Observator, pentru a transforma visurile în realitate. Și pe 1 Decembrie, de ziua națională, la Observator, vedeți ce înseamnă «România mea!» pentru unii dintre cei mai cunoscuți români”, a mai dezvăluit vedeta la întoarcerea din concediu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă