Alertă pentru Simona Halep la Adelaide! Un incendiu necontrolat a izbucnit în apropierea hotelului în care este carantinată românc! Darren Cahill, îngrijorat | FOTO și VIDEO

1 lună in urmă 15

Simona Halep a intrat în alertă la Adelaide, după ce un incendiu violent a izbucnit în orașul în care este carantinată a doua jucătoare de tenis a lumii! Antrenorul Simonei a avut o reacție de îngrijorare când a văzut fumul gros.

Autoritățile australiene au emis o alertă privind un incendiu de vegetație necontrolat, izbucnit în Dealurile Adelaide, la Cherry Gardens! Nu departe de zona respectivă se află hotelul în care Simona Halep efectuează carantina obligatorie înainte de Australian Open.

#BREAKING: Fire fighters are battling an out-of-control bushfire at Cherry Gardens. #9News pic.twitter.com/lHLOkMno5b

— 9News Adelaide (@9NewsAdel) January 24, 2021

Fumul gros a invadat orașul și poate fi observat din camerele în care locuiesc Simona și membrii staff-ului ei! Darren Cahill, antrenorul australian al lui Halep, a postat un mesaj pe Instagram, arătându-se îngrijorat de ceea ce se întâmplă: Sper că toată lumea este ok!”, a spus Darren.

The post Alertă pentru Simona Halep la Adelaide! Un incendiu necontrolat a izbucnit în apropierea hotelului în care este carantinată românc! Darren Cahill, îngrijorat | FOTO și VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă