Alertă la naționala Muntenegrului! O jucătoare din primul „7” a fost infectată cu coronavirus. A fost convocată o altă jucătoare din Liga Florilor

1 lună in urmă 4

Alertă la naționala Muntenegrului. Jelena Despotovic, interul dreapta titular din selecționata lui Kim Rasmussen, a fost infectată cu coronavirus. Astfel, handbalista a devenit indisponibiliă pentru turneul preolimpic de la sfârșitul acestei săptămâni.

Muntenegru va înfrunta România pe 21 martie, probabil într-un joc decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din turneul de la Podgorica mai face parte Norvegia.

Pentru a-și completa lotul, Kim Rasmussen le-a convocat pe Sanja Premovic, fostă la Dunărea Brăila, și Nikolina Knezevic, în prezent legitimată la CSM Galați.

Alertă la naționala Muntenegrului. Jelena Despotovic are coronavirus

Alertă la naționala Muntenegrului. Jelena Despotovic are coronavirus și nu-și va putea ajuta naționala în turneul de calificare de la Podgorica, programat la sfârșitul acestei săptămâni.

Interul dreapta, transferat de Gyor pentru sezonul următor, reprezintă un handicap imens pentru Kim Rasmussen & Co. Despotovic a fost printre cele mai bune jucătoare ale Muntenegrului la Euro 2020, turneul final unde a terminat pe locul 8. Ea a fost a doua marcatoare a echipei cu 25 de goluri și a patra în categoria paselor decisive (25).

Alertă la naționala MuntenegruluiMuntenegru are avantajul terenului propriu la acest turneu preolimpic

Muntenegru nu se poate baza nici pe Djurdjina Malovic, astfel că pare să întâmpine aceleași probleme ca și România la nivelul interului dreapta. Pentru a-și acoperi lotul, Kim Rasmussen le-a convocat pe Sanja Premovic (în prezent la Iuventa Michalovce) și Nikolina Knezevic (CSM Galați).

Turneul de calificare se va disputa la Podgorica în perioada 19-21 martie, cu Muntenegru, Norvegia și România. Cele mai bune două naționale se vor califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 23 iulie – 8 august.

Muntenegru va înfrunta România în 21 martie, în ultimul joc al turneului. Tricolorele vor ajunge joi, la Podgorica. Lotul condus de Adrian Vasile s-a reunit încă de duminică.

România face deplasarea în Muntenegru cu un lot format din 18 jucătoare, iar primul meci îl va susține sâmbătă, cu Norvegia. Deschiderea tuirneului este vineri, cu partida Muntenegru – Norvegia.

The post Alertă la naționala Muntenegrului! O jucătoare din primul „7” a fost infectată cu coronavirus. A fost convocată o altă jucătoare din Liga Florilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă