Alertă la Mangalia. Un băieţel de 5 ani a dispărut de pe plaja Laguna. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea lui

2 luni in urmă 23

Un băiețel de cinci ani din Neamț a fost dat dispărut după ce, vineri, în jurul orei 14.30, s-a pierdut în zona plajei Laguna din Municipiu. Copilul se afla la plajă cu părinții și alte rude când, într-un moment de neatenție, acesta a dispărut într-o direcție necunoscută.

Un copil de 5 ani s-a pierdut pe plaja Laguna din Mangalia

Un copil de 5 ani s-a pierdut pe plaja Laguna din Mangalia

Politia Romana/ Facebook

Vineri după-amiază, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț.

Potrivit polițiștilor, copilul are o înălțime de aproximativ 1,30 m, păr șaten, ochi căprui, păr drept, fără semne particulare. El poartă un slip albastru cu negru (model Spiderman) și răspunde la apelativul "Lucuță".

De urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai I.J.J Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă.

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă