ALERTĂ la Capitoliu! Accesul în clădirea Congresului SUA, blocat de Poliție după focuri de armă - Cel puțin o persoană ar fi fost împușcată

2 săptămâni in urmă 2

 CNN.comAlertă la Capitoliu după focuri de armă Foto: CNN.com

Alertă la Capitoliu! Accesul în clădirea Congresului american a fost blocată de poliție după ce au fost raportate mai multe focuri de armă. Potrivit informațiilor presei din SUA, o persoană ar fi fost împușcată.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 20:56

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Situația de urgență de la Capitoliu a fost anunțată de agențiile internaționale de presă. Cel puțin o persoană a fost împușcată lângă clădirea Capitolului SUA din Washington DC, iar zona a fost blocată, transmite SkyNews.

Capitoliul SUA este blocat din cauza unei amenințări externe la adresa securității

Poliția Capitolului SUA spune că toate clădirile Capitolului au fost blocate „din cauza unei amenințări externe la adresa securității” și membrilor personalului li s-a spus că nu pot intra sau ieși din clădiri, potrivit Associated Press

Un oficial al forțelor de ordine a declarat că ofițerii au fost alertați de focuri de armă pe o stradă din apropierea complexului . Nu era însă clar dacă a fost cineva rănit.

Potrivit CNN, s-a transmis tuturor să rămână în interior și departe de ferestre și că în fața Capitoliului ar fi sosit  ambulanțe și un elicopter, iar o persoană ar fi fost văzută pe o targă.

Știre în curs de actualizare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă