Alertă în Sectorul 1 al Capitalei după ce o femeie și-a găsit sparte un geam al maşinii şi o fereastră a locuinţei. Martorii spun că au auzit împușcături

1 lună in urmă 3


O femeie din Sectorul 1 al Capitalei a reclamat, duminică, la Poliție, că geamul autoturismului său, dar şi un geam de la un imobil au fost sparte, iar în zonă a găsit mai multe bile metalice. Polițiștii bucureşteni fac cercetări în acest caz, iar la fața locului au ajuns și Brigada Antiteroristă și un echipaj al serviciilor criminalistice, potrivit Digi24 și G4media.


UPDATE 18:35: Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat, pentru Libertatea, că verificările în acest caz sunt în desfășurare și că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.


"În acest moment se fac verificări pentru depistarea posesorului care a folosit acest dispozitiv, pentru că, în acest moment, nu putem vorbi cu certitudine că a fost folosită o armă”, a spus Diana Sarca.


UPDATE 17.45: Strada pe care s-a petrecut incidentul a fost închisă, iar la fața locului a ajuns și o echipă de intervenție a Brigăzii Antiteroriste, potrivit G4media.


Femeia care a sesizat Poliția cu privire la incident nu se afla în mașină în momentul incidentului.


„Mă întorceam cu copilul din parc. Spre norocul meu nu am lăsat copilul în mașină în spate, că acolo s-a tras, cred că din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la mașină, a spart și geamul vecinului. Poliția a găsit până acum 6 bile. Au venit de la măsurători și au luat măsurători. Eu m-am gândit doar că în situația în care era copilul în mașină, îl omora pe loc”, a povestit o martoră care și-a găsit mașina avariată, la România TV, conform DCNews, citată de G4media.


Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, mai mulți martori au auzit împuşcături în zonă.


Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și ce armă a fost folosită.


Foto: G4media


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă