Alertă în Oradea. Fost vicecampion naţional la lupte libere, săltat de poliţişti după ce a obligat un bărbat să îi plătească 9.000 de euro!

1 lună in urmă 4

Fost vicecampion naţional la lupte libere, săltat de poliţişti după ce a obligat un bărbat să îi plătească 9.000 de euro! Incidentul a avut loc într-o staţie de autobuz de pe Bulevardul Decebal, unde Kajcza a fost prins de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea în timp ce primea 500 lei de la victima sa, un bărbat de 28 de ani, din Husasău de Tinca.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, banii reprezentau doar o parte dintr-o sumă (2.000 lei) pe care acesta era constrâns să i-o remită lunar, începând din luna august 2019, sub presiunea unor ameninţări repetate cu moartea, dar şi bătăi încasate, în contul unei datorii de numai 1.000 lei, bani pe care i-a luat împrumut în anul respectiv.

Victima este tatăl a 5 copii şi locuieşte împreună cu familia doar de câteva luni în Husasău de Tinca, înainte având locuinţa în Oradea, după cum a povestit anchetatorilor în denunţul pe care l-a făcut miercuri, 17 martie, în care a explicat că a ajuns victima şantajistului din cauza unor probleme personale.

În vara anului 2019, unul dintre copiii săi a fost operat în Ungaria şi, ca să poată merge să-l vadă, i-a cerut împrumut lui Kajcza 1.000 lei. Interlopul i-a şi dat, însă cu condiţia să-i returneze în luna următoare suma de 2.000 lei, condiţie cu care, disperat fiind, a fost de acord.  Cum nu a reuşit, Kajcza i-a pus în vedere că îi dublează datoria, adică va trebui să restituie 4.000 lei, suma urmând să se dubleze în fiecare lună în care nu va putea plăti, potrivit Adevarul.ro.

„De atunci şi până în prezent, în fiecare lună, persoana vătămată a reuşit să îi dea suma de 2.000 lei, deoarece atâţia bani primea din alocaţiile copiiilor. De fiecare dată când se întâlneau ca să-i plătească, persoana vătămată a fost ameninţată de către suspect să îi aducă banii, că altfel vine peste ea şi o va distruge”, spun procurorii, arătând că, potrivit declaraţiilor victimei, aceasta a fost ameninţată nu doar cu bătaia, ci şi cu faptul că „o va lega după maşină şi o va omorî”. „Ratele” erau plătite de fiecare dată în Oradea, lângă sediul Oficiului Poştal de pe str. Dimitrie Cantemir, ori în faţa sediului ASCO. „Îi era foarte frică, victima nu a anunţat organele de Poliţie pentru că suspectul i-a spus de multe ori că, dacă anunţă pe cineva, o omoară”, explică anchetatorii.

Citeşte şi: Aticu, finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat în urma unei altercaţii cu cel mai mare duşman al clanului. Motivul pentru care victima nu a făcut plângere împotriva agresorului
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă