Alertă în Mureş. Împușcături pentru un loc de parcare!

1 lună in urmă 2

Alertă în Mureş. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a vrut să parcheze în apropierea unui bar, pe locul de parcare aflat în fața unei case. Proprietarul imobilului i-a cerut, însă, să își mute mașina, iar, după scurt timp, a trecut și la amenințări.

Bărbatul s-a dus în casă, a luat un pistol de tip airsoft și a tras de trei ori asupra tânărului care refuza să își mute autoturismul. Vecinii au alertat autoritățile care i-au dus pe cei doi scandalagii la audieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

De altfel,  un incident asemănătoar a avut loc în umră cu ceva timp într-un tramvai care se deplasa pe linia 7, pe Șoseaua Viilor pe sensul spre Șoseaua Progresului. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția unui tramvai care se deplasa pe Şoseaua Viilor. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii au sunat la 112.

Poliţişti ai Secţiei 18 s-au deplasat la locul incidentului pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a transmis Poliţia Capitalei.

De altfel, clipe de groază au avut loc la trezoreria din Câmpina. Un plutonier şi-a împuşcat colegul din greşeală. Bărbatul a fost transportat la spital.

Un plutonier şi-a ranit colegul in picior, după ce arma i s-a descărcat din greşeală. Plutonierul iesea din tura, iar colegul său urma să intre de serviciu. Potrivit medicilor, glontul a trecut prin picior, iar din fericire bărbatul nu e in pericol. Acesta a fost transportat la spital.

Politistii fac o ancheta pentru a afla cum s-a descărcat arma plutonierului.

Citeşte şi: Eşec de proporţii al FBI, cel mai mare din ultimii 30 de ani. Doi agenţi au fost ucişi în timpul unui raid, în Florida, din Statele Unite
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă