Alerta de incendiu la Institutul Marius Nasta. Mai multe anchete sunt in curs

1 săptămână in urmă 1

Sunt mai multe anchete in curs la Institutul Marius Nasta din Capitala, unde duminica seara a fost alerta de incendiu. Concret, pompierii urmeaza sa stabileasca ce anume s-a intamplat acolo: daca a fost fum, abur sau flacara.

Informatiile pe care autoritatile le-au oferit despre incident sunt contradictorii. Ce este cert, insa, e ca problema a aparut la generatorul de curent de la terapia intensiva.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, doctorul Raed Arafat, a declarat duminica seara ca nu are informatii conform carora ar fi existat un incendiu la unitatea mobila de la Institutul Marius Nasta.

Reamintim ca sapte pacienti intubati internati in pavilion au fost mutati pe alte sectii de spital.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă