ALERTĂ cu bombă la Hotelul Unirea din Iași. Ce spun autoritățile

1 lună in urmă 1

Politie/ foto: INQUAMPolitie/ foto: INQUAM

Este alertă cu bombă la Hotelul Unirea, din Iaşi. Autorităţile au sosit la faţa locului, iar toate persoanele cazate în hotel au fost evacuate. Jandarmii au stabilit un perimetru de protecţie de câteva sute de metri, conform unor surse Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 06 MARTIE 2021, 14:01

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Alerta a fost dată în jurul prânzului. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la hotelul respectiv ar putea exista o bombă. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, iar turiștii au fost evacuaţi. Traficul este restricţionat în zona Hotelului Unirea.

„Astăzi în jurul orei 12:35 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iași se află un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective și desfășurarea activităților specifice. Polițiștii pirotehniști efectuează controlul pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil și continuă verificările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Vom reveni cu detalii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă