Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti! Mai multe procese, inclusiv cel al Elenei Udrea, au fost întrerupte

1 lună in urmă 1

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti! Autorităţile au intervenit după ce au primit un apel telefonic care anunţa că în interiorul instituţiei se afla un dispozitiv cu potențial exploziv.

Şedinţa de judecată în dosarul în care fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, Elena Băsescu – fiica fostului președinte al României Traian Băsescu, dar și alte persoane sunt judecate pentru fapte de corupție, a fost suspendată marţi la Curtea de Apel Bucureşti, din cauza unei alerte cu bombă.

Un jandarm a anunţat completul că există o ameninţare cu bombă, iar şedinţa a fost suspendată de urgenţă şi sala evaluată. Poliţia şi Brigada Antitero a SRI intervin. Preşedinta completului a anunţat că şedinţa se va relua la ora 14.00.

„Am ieșit toți! Eram în sala de judecată la procesul Elenei Udrea. Ne-au evacuat! Jandarmul a venit de urgență la președintele de complet, spunându-i că e amenințare cu bombă. În acel moment, s-a suspendat ședința. E haos la Curtea de Apel, pentru că sunt proteste și oamenii aleargă, sunt foarte, foarte speriați!”, a povestit un jurnalist prezent la faţa locului.

„Repet: eram în sala de judecată la procesul Elenei Udrea, când am fost anunțați că s-a dat alerta cu bombă la 112. Se pare că un bărbat a fost cel care a sunat”.

Ştire în curs

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă