Alertă cu bombă la Curtea de Apel București în ziua în care se judecă dosarul de corupție al Elenei Udrea. Instituția a fost evacuată

1 lună in urmă 19

O amenințare cu bombă la Curtea de Apel București a fost primită marți, 26 ianuarie, de autorități, iar instituția a fost evacuată. Incidentul se produce în ziua în care instanța judeca ultimul termen din dosarul de corupție al Elenei Udrea legat de finanțarea campaniei electorale din 2009. La precedentul termen, fostul demnitar a lipsit din cauza faptului că a contractat Covid-19.

Poliția Capitalei a informat că a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 de către un bărbat, despre faptul că la Curtea de Apel București se află un dispozitiv exploziv.

La acest moment cladirea este evacuată, iar la fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care urmează sa efectueze verificări specifice.

”Toate procesele de la CAB au fost suspendate, inclusiv cel al Elenei Udrea. S-a decis să revenim în sală la ora 14:00, dacă amenințarea cu bombă se dovedește a fi falsă”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, pentru Libertatea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă